bgenru

 „Кулински комерс“ ЕООД е фирма с предмет на дейност търговия на едро и дребно със стоки за бита, ресторантско, барово и хотелско оборудване. Ние сме основен доставчик на над 500 хотела и заведения.

С развитието на дейността си фирмата постепенно обхваща почти всички основни градове в Североизточна България – Добрич, Силистра, Шумен, Търговище, Разград, Балчик, Каварна и др.

Кулински комерс“ ЕООД работи в три основни направления на продажби:

- Вериги хотели и заведения;

- Вериги магазини и хипермаркети;

- Дистрибуция, търговци на едро и дребно.

 

Кулински комерс“ ЕООД предлага богата и разнообразна гама от продукти, съчетана с професионално обслужване на клиенти, въз основа на дългогодишни знания и опит. Фирмата се отличава с логистична ефективност и с предлагането на гъвкави търговски условия, което включва най-добро съотношение цена – качество.

Във връзка със своето развитие, фирмата се специализира със снабдяването на хотели и ресторанти с пълно оборудване за дейността им. Осъществява успешна каталожна търговия чрез създаването на търговски отдел за обслужване на клиенти. Тази система на маркетинг и продажби създава по-високо качество на обслужване и се постига по-директна връзка с крайния потребител на стоките.

Освен дистрибуцията на едро и дребно, фирмата предлага и стоки за брандиране на производители на храни и напитки, както и възможността за самото брандиране. Също така фирмата разполага и с широка гама от консумативи за хотели, ресторанти и барове.

Кулински комерс“ ЕООД предлага богат асортимент от стоки на водещи марки производители:

 

- Steelite - RAK Porcelain  - Lilien и Benedikt  - Güral Porselen  - Lacor  - Schott   - Libbey   - Pasabahce 

- Eternum  - SupremInox  - Peugeot  - Artcraft  - Bohemia  - Alkan  - Kulsan  - Duralex   - Fest 

 

Конкуретните позиции на фирмата са стабилни, благодарение на поддържане на богат асортимент от стоки, обслужване на място и бърза доставка до клиентите, динамична позиция по отношение на цените и пазарите, както и квалифициран персонал. Дългогодишният качествен опит, динамичното развитие и изключително адекватното разбиране на потребностите на клиентите поставя „Кулински комерс“ сред най-предпочитаните фирми в региона за снабдяването на пълната гама от професионално хотелско, барово и ресторантско оборудване.